Selecteer een pagina

Wie zijn wij?

Aangenaam, ik ben Wim Heuseveldt, gelukkig getrouwd met Jeanet en woonachtig in het prachtige Zeeland. Voel jij je wel eens machteloos, weinig vreugdevol en alsof je leven je overkomt? Zo heb ik me jaren gevoeld. Alsof het leven alleen bestond uit werken, eten en slapen. Ik had het niet naar mijn zin in de wereld van techniek en toch liet ik alles bij het oude. Misschien herken je het wel: je voelt donders goed dat je niet gelukkig bent en je zou het heel graag veranderen maar je hebt geen idee hoe. Je zelfredzaamheid is ver te zoeken, het is alsof de regie over jouw leven in handen van anderen ligt…

Naarmate de tijd verstreek leek mijn leven steeds ingewikkelder te worden. Vreugde, uhm, wat bedoel je precies? In de tussentijd had mijn vrouw zo haar eigen uitdagingen en hierdoor kwam ook mijn huwelijk in gevaar. Toen was voor mij de maat vol! Ik koos ervoor om vrij te breken! Weg met de trance van machteloosheid, op naar zelfredzaamheid! Ik ging hard aan de slag met mezelf en ontdekte dat je alleen machteloos bent wanneer jij dit zelf gelooft. Omdat je jezelf gaat gedragen naar waar je in gelooft en daardoor maak je het jouw werkelijkheid. Ik geloof dat jij de regie over jouw leven hebt. Uiteindelijk ben jij degene die bepaalt.

Mede dankzij de vele cursussen en opleidingen die ik heb gevolgd heeft mijn leven een compleet andere, fantastische wending gekregen. Ik leef vreugdevol, geniet met volle teugen van mijn zelfredzaamheid en heb de volledige regie over mijn leven. En echt waar, ook jij kunt alles bereiken wat je wil bereiken! Als ik het kan, dan kan jij het ook! Neem nu contact met mij op!

Namasté beste lezer, ik ben Jeanet Heuseveldt-Schout en gelukkig getrouwd met Wim. Samen begeleiden wij mensen naar optimale zelfredzaamheid en een vreugdevol leven, met eenvoud als stevige basis. Ik vraag me af, ben jij jezelf bewust van het verhaal dat jij jezelf dagelijks vertelt? Dit verhaal bepaalt namelijk in grote mate hoe jij je voelt en door de wereld loopt. Loop jij door de wereld in de veronderstelling dat je machteloos bent en sterk afhankelijk van anderen? Of loop je vol vreugde, volledig zelfredzaam en onafhankelijk door de wereld?

Mijn schooltijd bestond 13 jaar lang uit pesterij. Het is in die periode dat ik mijzelf het verhaal ging vertellen dat ik niet goed genoeg was om mijn dromen te verwezenlijken. Ik ging geloven dat mijn dromen onbereikbaar waren en stopte ze zo diep mogelijk weg. Ik leefde in een trance van machteloosheid.

Naarmate de jaren verstreken ontwikkelde ik steeds meer lichamelijke klachten en geestelijk voelde ik me steeds somberder. Ook in mijn huwelijk ging het steeds slechter en op een gegeven moment was ik het spuugzat! Na het volgen van diverse behandelingen, opleidingen en cursussen leef ik nu eindelijk mijn dromen! Volledig zelfredzaam en ik leef een vreugdevol leven, vanuit mijn basis, eenvoud. Mijn onbereikbaar bleek slechts een gedachte, een trance, een verhaal. En ik vertel mijzelf inmiddels een ander verhaal. Neem nu contact met mij op en ontdek dat ook jouw onbereikbaar slechts een verhaal is en ten allen tijde veranderbaar!

De meeste mensen lopen door de wereld in een trance van machteloosheid. 
Ons werk is om dat in een trance van zelfredzaamheid te transformeren.’


~Milton Hyland Erickson (Amerikaans psychiater en psychotherapeut)~