Selecteer een pagina

OVER ONS

Onze namen zijn Wim en Jeanet Heuseveldt en wij zijn al jaren gelukkig met elkaar getrouwd. Wij wonen in het zilte Zeeland, in een klein, gemoedelijk dorpje, genaamd Geersdijk. En we voeren een prachtig online bedrijf dat gespecialiseerd is in breintraining & ademcoaching:

Simple-Hearted

Simple-Hearted staat voor eenvoud van het hart, eerlijkheid, openheid, bescheidenheid en een rechtdoorzee attitude.

Ons bedrijf is ontstaan vanuit een brandend verlangen naar vrijheid en het maken van een verschil. Vrijheid betekent voor ons dat we kunnen doen en laten wat we willen, wanneer we dat willen en met wie we dat willen.

Het maken van een verschil betekent voor ons dat we dagelijks een waardevolle bijdrage leveren aan onze visie: een vitale mensheid die in harmonie leeft met zichzelf, zijn of haar omgeving en de natuur.

Een goed gevoel over onszelf en ons leven is lange tijd een ver-van-ons-bed-show geweest. De kwaliteit van ons denken was laag en achteraf gezien was ook de kwaliteit van onze ademhaling (daardoor) laag. Op dat moment waren we ons daar echter geen van beiden van bewust.

We voelden ons, elk op onze eigen manier, gevangen en leefden niet het leven dat we eigenlijk wilden leven. We leefden voornamelijk op de automatische piloot en vanuit het idee dat we het maar moesten doen met hoe het was.

Ons goed gevoel, onze vitaliteit en harmonie was ver te zoeken.

We werkten allebei in loondienst, Wim als automonteur en Jeanet als administratieve kracht. Na verloop van jaren ging onze baan steeds meer als een niet passende jas aanvoelen. Toch bleven we -door onze manier van denken- rondlopen met diezelfde jas.

Totdat we een gratis webinar over hypnose tegenkwamen. Toen besloten we om uit onze gevangenis te breken. Om te worden wie we wilden zijn en om te gaan leven zoals we wilden leven.

We volgden diverse opleidingen op het gebied van hypnotherapie, NLP en Ademcoaching.

Dit soort opleidingen zijn confronterend en uitermate helend voor een ieder die deze opleidingen volgt. Zo ook voor ons.

In eerste instantie leerden we de ontzagwekkende scheppende kracht en intelligentie van het menselijk brein op een constructieve manier managen. Vervolgens leerden we de intens helende kracht van een bewuste lage, kleine ademhaling doelbewust toepassen.

En zo transformeerden we beiden. Wim transformeerde van automonteur naar breinmonteur en ademtechnicus. En Jeanet van administratieve rups naar vrije vlinder.

Het is onze grote wens dat elk mens zich goed voelt over zichzelf en zijn of haar leven. Dat elk mens vitaal en in harmonie leeft met zichzelf, elkaar en de aarde. En wij zijn er van overtuigd dat dit kan.

Wanneer we echter kijken naar het grote geheel, dan zien we dat de moderne mens verre van vitaal en in harmonie is. We zijn zwakker en gebrekkiger dan ooit. We gedragen ons als parasieten en plegen ernstige roofbouw op de aarde, elkaar en onszelf.

Tegelijkertijd verwachten we vitaal, gezond en gelukkig door te kunnen leven. Dat is echter alleen mogelijk wanneer we anders gaan denken en leven en stoppen met het plegen van roofbouw op de aarde, elkaar en onszelf.

Alles heeft namelijk een prijs. En de prijs die wij -zowel individueel als collectief- betalen voor onze huidige denk- en leefstijl is een steeds zwakker en gebrekkiger wordende mensheid in een steeds verder aftakelend en vervuilend nest.

Onze huidige denk- en leefstijl kost ons onze vitaliteit, gezondheid en geluk. En wanneer we op deze voet verder gaan dan zal het ons veel meer kosten: ons bestaansrecht. Want alles heeft een prijs.

Maar het is nog niet te laat! We hebben het zelf ervaren en ook onze klanten ervaren het elke dag opnieuw!

We kunnen onszelf en de aarde helen! Het is echt mogelijk om weer daadwerkelijk vitaal, gezond en gelukkig te zijn. Om sterk en compleet te zijn. Door het verbeteren van de kwaliteit van je denken en de kwaliteit van je ademhaling!

Onze missie is dan ook om met onze online diensten zoveel mogelijk mensen te begeleiden naar een goed gevoel over zichzelf en hun leven. Zowel fysiek, mentaal als emotioneel. Omdat het echt mogelijk is, want weet je, de oplossing zit al in je!