GRIP OP FIBROMYALGIE

 EEN ADEMMETHODE VOOR MENSEN MET FIBROMYALGIE.
MINDER SPANNING, MEER ENERGIE & BETER SLAPEN.

WAT IS BEWUST ADEMEN?

Een ongezonde ademhaling is een aangeleerd patroon, een gewoonte.
Je doet het structureel zonder erbij na te denken. En dat is precies het probleem. Want je kunt alleen datgene veranderen waar je jezelf bewust van bent.

Bewust Ademen is ademen met gerichte aandacht voor je ademhaling.

Het is een aandachtige manier van ademen waarmee je doelgericht je ongezonde ademhalingsgewoonten leert kennen en veranderen in gezonde ademhalingsgewoonten. Zodat je uiteindelijk weer gezond ademhaalt zonder erbij stil te staan.

Deze manier van ademen is een eenvoudige, effectieve manier om de balans tussen je lichaam en geest te herstellen. Om je autonome zenuwstelsel te beïnvloeden, waardoor je stress en gejaagdheid onder controle kunt krijgen.

En om zuurstof beter op te laten nemen in je lichaamscellen. Waardoor je lichaam kan herstellen en organen, bloed en lymfe beter kunnen functioneren.

Een goede gezondheid begint met goede ademhalingsgewoonten. Omdat de kwaliteit van je gezondheid afhangt van de kwaliteit van je ademhaling.

WAAROM BEWUST ADEMEN?

We weten vrijwel allemaal dat onze ademhaling belangrijk is. Helaas weten maar weinig mensen dat HOE je ademt net zo belangrijk is als DAT je ademt. HOE je ademt bepaalt namelijk in zeer hoge mate de kwaliteit van je gezondheid.

Tegenwoordig ademt zo’n 80% van de mensen structureel ongezond, zonder dit zelf te beseffen. Ze ademen te veel, te snel, te hoog, onderbroken en vaak ook structureel via de mond, allemaal met serieuze gevolgen voor hun gezondheid.

Een ongezond ademhalingspatroon veroorzaakt grote stress in het lichaam, zuurstoftekort, gebrek aan energie, pijn en spanningen.

Hierdoor ontstaan tal van klachten en ziekten. Zoals chronische stress, astma, allergieën, chronische hyperventilatie, hoge bloeddruk, hartproblemen, botontkalking, auto-immuunziekten en kanker.

En helaas wordt het belangrijke verband tussen een ongezonde ademhaling en deze aandoeningen vaak gemist.

Gelukkig is het nooit te laat om de gevolgen van een ongezonde ademhaling te keren. Verbeter je gezondheid met Bewust Ademen.

DE METHODE

De Bewust Ademen Methode is simpel, praktisch en gericht op het aanpakken van oorzaken.

Afhankelijk van je motivatie, inzet en doorzettingsvermogen verbeter je jouw ademhaling en gezondheid aantoonbaar in slechts 28 dagen.

Deze methode doe je gewoon thuis, in combinatie met 5 maal online coaching van een van ons.

Je belangrijkste hulpmiddelen zijn je eigen ademhaling, beweging met je mond dicht, de Relaxator, Sleeptape, een aantal vragenlijsten en je trainingsschema waarop je jouw vorderingen noteert.

De Relaxator is een klein en handig apparaatje waarmee je op eenvoudige wijze je ademhalingsgewoonten leert verbeteren.

Sleeptape is tape dat speciaal ontwikkeld is om ’s nachts je mond mee af te plakken. Zo waarborg je een optimale ademhaling en nachtrust.

Dus stop met het bestrijden van symptomen. En start vandaag nog met het aanpakken van de daadwerkelijke oorzaak van jouw klachten en ziekten.

Neem het heft van jouw ademhaling en gezondheid volledig in eigen handen door Bewust te leren Ademen!

DE KWALITEIT VAN JE GEZONDHEID WORDT BEPAALD DOOR DE KWALITEIT VAN JE ADEMHALING!

HOE GAAT HET ECHT MET JOU?

 

VOEL JE JEZELF GESTREST EN SNAK JE NAAR MEER RUST?

BEHEERST EEN GEBREK AAN ENERGIE JOUW LEVEN?

WORD JE  DOODMOE VAN JOUW EIGEN NACHTRUST?

 ONTBREEKT HET JE AAN FOCUS, VOLHARDING EN KRACHT?

WORSTEL JE MET CHRONISCHE PIJNEN EN ONTSTEKINGEN?

IS JE WEERSTAND VERZWAKT EN VOEL JE JEZELF VAAK ZIEK?

LEER BEWUST ADEMEN!

Hoeveel tijd, geld en energie heb jij al gestoken in je zoektocht naar het verbeteren van je gezondheid, energie, slaap, uiterlijk, gewicht en fitheid? En wat heeft het je uiteindelijk opgeleverd?

Het goede nieuws is dat je eindelijk kunt stoppen met zoeken. Want je ademhaling is jouw sleutel tot succes.

HOE ZOU HET ZIJN OM JEZELF BLIJVEND GOED TE VOELEN, ZOWEL MENTAAL ALS FYSIEK?

WAT BEWUST ADEMEN ALLEMAAL VOOR JE KAN DOEN:

 

KALMER EN STILLER BREIN

MEER ENERGIE EN VITALITEIT

BETER SLAPEN EN HERSTELLEN

MEER FOCUS EN KRACHT

MINDER PIJN EN SPANNINGEN

STERKER IMMUUNSYSTEEM

direct resultaat

Het Bewust Ademen Programma is een praktische, resultaatgerichte èn effectieve methode om de kwaliteit van je gezondheid en leven te vergroten. Waarmee je direct resultaat merkt. En een sterke gezondheid ontwikkelt, waardoor je eindelijk het leven kunt gaan leven waar je al zo lang naar verlangt!

Een positieve mindset, gezond eten en voldoende bewegen zijn volgens ons belangrijke keuzes die bijdragen aan een gezonde leefstijl. Maar zonder een gezonde ademhaling zijn deze keuzes vrijwel waardeloos. Omdat de impact van je ademhaling zo groot en allesomvattend is op je hele systeem.

 

Daarom zou een speurtocht naar een betere gezondheid, meer energie en jezelf simpelweg goed voelen, altijd het verbeteren van je ademhalingsgewoonten moeten bevatten. Omdat de kwaliteit van je gezondheid voornamelijk wordt bepaald door de kwaliteit van je ademhalingsgewoonten.

– Wim en Jeanet Heuseveldt

WAT TE DOEN BIJ TWIJFEL?

Je ziet dat je dus enorm veel invloed kunt uitoefenen op de kwaliteit van jouw gezondheid en leven. En dat vanaf het allereerste moment dat je met ons in zee gaat. Als je dat ECHT wilt tenminste….We gaan namelijk alleen met gemotiveerde mensen in zee!

Twijfel je? Doe het dan niet. Want het is nogal wat. Je gaat 100% verantwoordelijkheid nemen voor jezelf, je gezondheid en jouw leven. Wijzen naar andere mensen of situaties en in de slachtofferrol zwelgen is dan voorbij. Net als het verzinnen van excuses. En dat is niet niks. Als je twijfelt, doe het dan gewoon niet.

 

Investeer alleen op deze manier in jezelf als je er zeker van bent dat je dit wilt en gaat doen. Want niet iedereen is er klaar voor om eigen verantwoordelijkheid te nemen.

Uiteraard vinden wij het helemaal oké, wat je ook kiest. Omdat je dan een goed overwogen beslissing maakt die je ook veel gaat opleveren.

Als je nu nog steeds weet en voelt dat je ervoor gaat, dan weten wij ook zeker dat jij veel uit dit programma zal halen.
En wanneer je nu nog steeds aan het lezen bent, dan is dit inderdaad wat voor jou wellicht.

 

HOEVEEL VIND JIJ JEZELF WAARD?

De Bewust Ademen Methode is een kwalitatieve investering in jezelf en in jouw gezondheid. De investering voor deze levensveranderende methode (t.w.v. €9000,=) is nu geen €699,= maar €399,=.

Dit betekent dat je met deze methode -op jaarbasis- in jezelf en je gezondheid investeert voor een bedrag van slechts €1,09 per dag!

Als je nagaat dat mensen met deze methode hun lichamelijke en geestelijke gezondheid op elk aspect aanzienlijk verbeteren, meer energie krijgen, beter slapen, meer ontspannen en persoonlijk groeien, dan is dit wellicht je beste investering ooit.

Hoeveel ben je bereid te investeren in jezelf? Hoeveel aandacht, tijd en geld vind jij jezelf en jouw gezondheid waard? En wat ben je bereid daarvoor te doen en te laten?

Wanneer jij toe bent aan een levensveranderende investering, maak dan nu een afspraak met ons! It is up to you!

Afspraakformulier

De Bewust Ademen Methode geeft je de kans om de kwaliteit van je gezondheid in 28 dagen te verbeteren. Grijp jij deze kans? Vul dan nu je gegevens in en wij nemen contact met je op.