Selecteer een pagina

ANTI-SPAM BELEID

Simple-Hearted verstuurt gratis informatieve tips en/of informatie via e-mail, nadat een inschrijver zich “dubbel opt-in” heeft bevestigd.

Daarnaast kan Simple-Hearted eigen ontwikkelde tools en producten aanbieden via e-mail en via de site www.simple-hearted.nl.

Simple-Hearted heeft de regelgeving rondom elektronische mailingen en de Nederlandse Privacywetgeving hoog in het vaandel. Zo probeert Simple-Hearted te allen tijde spam te voorkomen.

Onder spam wordt verstaan: een grote hoeveelheid e-mail, verstuurd aan geadresseerden die hier niet expliciet om hebben gevraagd.

Alle e-mails in deze hoeveelheid, komen qua inhoud in grote lijnen met elkaar overeen en bevatten vaak reclame voor producten, politieke denkwijzen en/of propaganda.

Ook het veelvuldig dezelfde e-mail versturen naar een geadresseerde, die hier niet expliciet om gevraagd heeft, valt onder spam. (dit geldt voor zowel consumenten als bedrijven)

Simple-Hearted zal de gegevens van de inschrijver nooit voor andere doeleinden gebruiken of doorverkopen.

Elke inschrijver kan zich altijd gratis en eenvoudig afmelden door op de uitschrijflink te klikken in de ontvangen e-mail.

Elke inschrijver dient zich “dubbel opt-in” te bevestigen.

Wanneer iemand zich inschrijft voor de nieuwsbrief of andere gratis producten van Simple-Hearted, dan dient deze inschrijving nog geactiveerd te worden.

De inschrijving wordt geactiveerd door het klikken op een activeringslink die automatisch wordt verstuurd na aanmelding.

Op deze manier wordt voorkomen dat iemand ongewenst op de mailinglijst komt te staan.

Cliënten van Simple-Hearted worden automatisch op de verzendlijst gezet.

Uiteraard hebben cliënten ook altijd de mogelijk om zich af te melden van de verzendlijst door op de uitschrijflink te klikken in de ontvangen e-mail.

Hierdoor ontstaat mogelijk wel een probleem, omdat Simple-Hearted de cliënt dan niet meer op de hoogte kan stellen van belangrijke zaken met betrekking tot hun diensten.